Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Fiets de Ecocyclo en win een winkelkar vol FairTrade producten

Gepubliceerd op  vr 27 apr 2018
De gemeenten Sint-Katelijne-Waver, Duffel en Putte organiseren deze zomer de FairTrade Ecocyclo-wedstrijd. Op die manier willen ze FairTrade in de kijker zetten. De winnaar mag in oktober zijn winkelkar vullen met (h)eerlijke producten in een plaatselijke supermarkt.

Sint-Katelijne-Waver is sinds 2017 een FairTrade Gemeente, Duffel draagt deze titel al tien jaar en Putte hoopt hem dit jaar binnen te halen. Met de FairTrade Ecocyclo willen de drie gemeenten eerlijke consumptie in de kijker plaatsen.

De wedstrijd loopt van 1 mei tot en met 21 september 2018.

Hoe neemt u deel aan de wedstrijd?

Koop de FairTradeEcocyclo in één van de verkooppunten. Deze kost amper 2 euro. Eén fietsgids per team is voldoende.

  • Registreer uw groep bij het verkooppunt en neem uw gratis fietswimpel(s) in ontvangst. Elk lid uit uw fietsteam krijgt zo’n fietswimpel.
  • Bevestig de feestelijke fietswimpel aan uw stuur, zadel of draagrekje en je bent klaar voor de fietstocht.
  • Neem onderweg, bij een officiële stopplaats uit de FairTradeEcocyclo, een ludieke of originele groepsfoto met de fietswimpel (en uw fietsteam) duidelijk in beeld.
  • Deel vervolgens deze selfie/foto openbaar op Facebook en vermeld waarom u eerlijke handel zo belangrijk vindt. Vergeet de hashtag #SKWTraptFair niet toe te voegen. Zonder hashtag komt u niet in aanmerking voor de wedstrijd. Slechts één deelname per geregistreerde groep/deelnemer telt.

Wat kan u winnen?

Begin oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Bent u erbij? Dan krijgt u tijdens de Week van de Fair Trade in oktober de kans om uw winkelkar tegen de klok te vullen met (h)eerlijke producten uit een plaatselijke supermarkt. De buit neemt u gratis mee naar huis!

Verkooppunten

De fietsgidsen kosten 2 euro en zijn te koop in het gemeentehuis en tijdens verschillende gemeentelijke evenementen deze lente en zomer.