Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Wegenwerken en hinder door nutsmaatschappijen

Gepubliceerd op  zo 01 jul 2018
De komende weken zullen nutsmaatschappijen verschillende werken uitvoeren in onze gemeente. U vindt op onze website een overzicht van de werken waarvoor verkeersmaatregelen getroffen worden. Deze lijst wordt regelmatig aangepast.

Dorp, Dijk, Molenstraat en Bosstraat (verschillende locaties):
In opdracht van Aquafin zal een aannemer grondmechanische proeven uitvoeren. Het betreft werken die het verkeer kort hinderen. Er blijft steeds doorgaand verkeer mogelijk.
Uitvoering tussen 10 september 2018 en 31 oktober 2018.

Drevendaal 24-28:
In opdracht van Eandis zal een aannemer kabel- en sleufwerken uitvoeren. Ter hoogte van de werfzone zal de rijbaan afgesloten worden voor het verkeer. Het verkeer kan steeds beurtelings door. Voor de voetgangers en fietsers wordt een afgebakende zone voorzien. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 30 km/h.  
Startdatum : 24 september 2018
Einddatum: 28 september 2018

Rozenlaan:
Een aannemer zal werken uitvoeren ter hoogte van de kapel en om veiligheidsredenen dient de straat afgesloten te worden. Een omleiding is voorzien via Mechelbaan of Heiken.
Startdatum : maandag 17 september 2018 (1 werkdag)

Mechelsesteenweg - kruispunt Zandstraat:
In opdracht van Eandis zal een aannemer kabel- en sleufwerken uitvoeren. Ter hoogte van de werfzone zal de rijbaan afgesloten worden voor het verkeer. Het verkeer kan steeds beurtelings door. Het verkeer wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Voor de voetgangers en fietsers wordt een afgebakende zone voorzien. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 50 km/h.  
Startdatum : maandag 10 september 2018
Einddatum: woensdag 12 september 2018

Borgersteinlei 98 - 100:
In opdracht van Eandis zal een aannemer kabel- en sleufwerken uitvoeren. Ter hoogte van de werfzone zal de rijbaan afgesloten worden voor het verkeer. Het verkeer kan steeds beurtelings door. Voor de voetgangers en fietsers wordt een afgebakende zone voorzien. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 30 km/h.  
Startdatum : 7 september 2018
Einddatum: 14 september 2018

Mechelsesteenweg  - Kastanjelei:
In opdracht van Eandis zal een aannemer het fietspad herstellen. Er zal steeds beurtelings verkeer mogelijk zijn dmv tijdelijke verkeerslichten. Fietsers kunnen over het fietspad en kunnen over een afgebakende zone over de rijbaan.
Startdatum: 6 september 2018
Einddatum: 7 september 2018

Donderheide (Lier):
In opdracht van Eandis zal een aannemer kabel- en sleufwerken uitvoeren. Ter hoogte van de werfzone zal de rijbaan afgesloten worden voor het verkeer en er is een omleiding via Beukheuvel en Berlaarbaan.
Startdatum : maandag 10 september 2018
Einddatum: woensdag 14 september 2018

Maanhoeveweg 11:
voor het realiseren van een huisaansluiting iov Pidpa zal een aannemer werken uitvoeren. Ter hoogte van de werf wordt de rijbaan onderbroken en het verkeer dient om te rijden via Wilgestraat - Olmstraat - Mechelsesteenweg. Voor de voetgangers en fietsers wort een veilige doorgang voorzien.
Duur van de werken: 2 werkdagen
Uitvoering tussen 27 augustus 2018 en 7 september 2018

Berkelei 67:
In opdracht van Eandis zal een aannemer een aansluiting realiseren. Er zal steeds beurtelings verkeer mogelijk zijn.
Startdatum: 21 september 2018 (1 werkdag) 

Leliestraat 59:
Het wegdek dient een herstelling te krijgen en de werken zullen per rijstrook in 2 fases uitgevoerd worden. Wisselend verkeer zal steeds mogelijk zijn en hiervoor worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst.
Startdatum: 10 september 2018
Einddatum: 24 september 2018

Slameuterstraat - Duivelshoek:
In opdracht van Eandis zal een aannemer kabel- en sleufwerken uitvoeren. Ter hoogte van de werfzone zal de rijbaan afgesloten worden voor het verkeer. Het verkeer kan steeds beurtelings door. Voor de voetgangers en fietsers wordt een afgebakende zone voorzien. Ter hoogte van de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 30 km/h.  
Startdatum : 18 oktober 2018
Einddatum: 22 oktober 2018