Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Word ambassadeur van het Borgersteinpark

Gepubliceerd op  do 16 jul 2020
Dit najaar gaat het project rond het Borgesteinpark van start. We gaan het park uitbouwen tot dé nieuwe, bruisende en groene ontmoetingsplek van Pasbrug-Nieuwendijk. In eerste instantie zullen we samen met de buurtbewoners de noden en verlangens in kaart brengen. Denk en doe jij ook mee?

Het Borgersteinpark moet een ontmoetingsplek voor en van de buurt worden. De inrichting van het toekomstige park zal gebeuren aan de hand van ideeën en wensen van buurtbewoners, verenigingen, scholen en bewoners van vzw Borgerstein. 

Het gemeentebestuur wil graag weten hoe jij als buurtbewoner of betrokkene droomt en denkt over het ideale park in deze buurt. Daarom organiseren we dit najaar samen met Regionaal Landschap Rivierenland en het Innovatiesteunpunt een participatietraject. Zo ontdekken we jouw ideeën en behoeften.

Op zaterdag 12 september geven we de aftrap van het participatietraject. Houd die namiddag tussen 14 en 17 uur alvast vrij! Meer info volgt binnenkort.

Zin om mee je schouders te zetten onder dit project? Neem dan contact op met Regionaal Landschap Rivierenland via maud.willemen@rlrl.be. Misschien word jij wel één van de ambassadeurs van het park.