Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Verklapt

Onder de naam 'Verklapt' organiseert RTV | TV-PLUS een reeks boeiende zomervertellingen. Deze vinden telkens plaats op dinsdag in een fantastisch kader in openlucht. Rasechte vertellers staan garant voor een fascinerend verhaal, terwijl je relaxed in je favoriete buitenzitje en geniet van een drankje. Op dinsdag 2 augustus is Verklapt te gast in onze gemeente.

Wanneer: dinsdag 2 augustus om 20 uur (welkom en drankstandjes open vanaf 19 uur)

Waar: groot grasveld Sint-Michielspark (Groenstraat 11)

Kostprijs: gratis (reserveren hoeft niet)

Nele Bauwens

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook.

Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt.Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren.

Wie denkt aan huilen van het lachen, aan wenen van ontroering en aan rollen van het ene wonderlijk inzicht in het andere, die denkt aan een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens.

Nele bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in Jukebox, en fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’.

'Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens' is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (tekst en regie).

Quotes:

  • Nele Bauwens: “Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk én poëtisch ... Beloofd!”
  • Raf Walschaerts: “Zingen, dansen, vertellen alsof haar leven er van af hangt, maar vooral: raken! Nele Bauwens staat. En hoe! Wervelend cabaret, recht uit het hart!”

Meer info