Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Vrijwilliger worden: digidokter

Als digidokter ben je anderhalf tot twee uur aanwezig op een bepaalde locatie binnen de gemeente om inwoners te helpen met allerlei vragen over computer of smartphone. 

Welke vragen kunnen je als digidokter zoal gesteld worden? Een app installeren, helpen bij een Powerpoint presentatie, een e-mail adres aanmaken, Itsme installeren, instellingen aanpassen, …

Jij bent ...

... een persoon met een brede, algemene digitale kennis. Want de vragen die je krijgt kunnen erg uiteenlopend zijn. Ze gaan over verschillende toestellen en besturingssystemen. Uiteraard weet je niet alles en dat hoeft ook niet. Maar je bent wel bereid om wat opzoekwerk te verrichten als je het antwoord niet weet.

... geduldig, begripvol en positief ingesteld. Je kan zaken toelichten in eenvoudige stappen en een eenvoudige taal. Je bent discreet indien nodig. Je bent flexibel en oplossingsgericht ingesteld.

Wij bieden jou ...

... een verzekering

... coaching en begeleiding

... een netwerk van enthousiaste digihelpers

... een boeiende ervaring

Heb je interesse?

Neem dan contact op met projectleider Julie (julie.van.den.eynde@skw.be of 015 30 50 00). Tijdens een gesprek bekijken jullie samen welke mogelijkheden er zijn.

Deel deze pagina