Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Week van de Vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn met zeer velen en hun inzet maakt onze gemeente een stukje warmer, mooier en leuker. Onbezoldigd en uit vrije wil zetten vrijwilligers zich in voor een goed doel, een vereniging, een buurt of een evenement. Met plezier en voldoening laten ze de mensen rondom hun genieten van hun talenten. Sommige doen het elke dag, andere maken zich met de moment vrij. Eén ding hebben ze gemeen: hun inzet is van onschatbare waarde!

Bedankingsavond vrijwilligers

Van 27 februari tot 6 maart is het week van de vrijwilliger en om de vrijwilligers die onze gemeente rijk is te bedanken, nodigen we hen uit op een gezellige babbel, een drankje en een fascinerend optreden van een vuurspuwer. Want de vrijwilligers brengen warmte in onze gemeenschap. Nu zetten wij hen in vuur en vlam!

Ben jij vrijwilliger? Schrijf je dan snel in via onderstaande link en mis deze leuke avond niet! We kijken uit naar jouw komst!

Wanneer: vrijdag 29 april* om 20 uur

Waar: binnenplein gemeentehuis

* In het gemeentelijk infoblad stond nog 11 maart vermeld als datum. Na de drukdatum waren we echter nog genoodzaakt om de datum te veranderen.